a retro netrádió

Névnapok

Gergő, Hortenzia


Fővinfom
Fővinform
Útinform
Útinform
3 éves a Poptarisznya.hu

3 éves a Poptarisznya.hu

Harmadik születésnapját ünnepli a Poptarisznya.hu Nagy öröm ez a stáb, de bízunk benne, hogy a hallgatók számára is. Rengeteg szervezés, munka, és ki tudja még mi minden az elmúlt 3 évben éppúgy, mint a csatorna nevét fémjelző egykori Poptarisznya műsorban 23 éven át a Magyar Rádióban.

Az eredeti Poptarisznya 1979-ben “kezdett szerveződni”, hogy aztán 23 éven át szórakoztassa a nagyérdeműt. A klasszikus poptarisznyáról bővebben ide kattintva olvashatnak, vagy a lejátszógombra kattintva B.Tóth László hangján meg is hallgathatják:

A Poptarisznya története

Egyre több helyről halljuk határon innen és túl, mekkora örömmel tölti el az embereket csatornánk létezése. Nem csoda, hiszen a jelenlegi 30-on túliak jó eséllyel a Poptarisznyán, illetve a Komjáthy György által készített Koktélokon szocializálódtak zenei értelemben. Nosztalgiázni pedig mint tudjuk a legtöbb esetben jó dolog.

Rádiónk harmadik születésnapján pedig azt kívánjuk, hogy minél több emberhez juthassunk el a 2014-es évben is, valamint azt, hogy hallgatóinkból a lehető legtöbb kellemes emléket válthassuk ki zenéink, és műsoraink által.

Végül, de nem utolsósorban a Poptarisznya megálmodója, és “egyénisége” B.Tóth László is a mai napon ünnepli születésnapját!

Boldog születésnapot Poptarisznya.hu, Boldog születésnapot B.Tóth László!