a retro netrádió

Névnapok

Erzsébet


Fővinfom
Fővinform
Útinform
Útinform
Klara Mabel Poptarisznya2

HÖLGYVÁLASZ KÜLÖNKIADÁS OKTÓBER 19-ÉN, 11 ÓRÁTÓL, VENDÉGEINK MABEL KATZ ÉS MÓRA KLÁRA

Két év után újra a Poptarisznya stúdiójának vendége lesz Mabel Katz Békenagykövet, aki egy világszinten elismert, több millió szimpatizánssal rendelkező módszer közvetítője. Magyar társával, Móra Klárával már korábban jártak szerkesztőségünkben, hatalmas táboruknak köszönhetően akkor mindketten kiverték a hallgatottsági biztosítékot. Október 19-én, 11 órától különkiadással jelentkezik Hölgyválasz című műsorunk, ahol az ismét hazánkban tartózkodó Békenagykövet ellátogat hozzánk. Mabel Katz  nevét az ősi hawaii problémamegoldó művészet, a Ho’oponopono tette igazán ismertté a nagyvilágban, noha már évekkel korábban is saját televízió- és rádióműsorai voltak Amerikában. Az a roppant mesés, történésekben gazdag és változatos életút, amely Mabel mögött van, hihetetlen témát kínál egy olyan műsorban, ahol a női lélek rejtelmeinek megismerése a cél.

A módszer hazai nagykövete, Móra Klára igazi sikerember, hiszen sosem félt attól, hogy az álmai megvalósítása érdekében hátrahagyjon korábbi dolgokat. Azzal, hogy a Ho’oponoponot Magyarországra hozta, emberek tízezreinek az életét változtatta meg.

A két hölgytől a róluk szóló Facebook postok alatt – vagy akár itt a fórumunkon – bárki kérdezhet. A hozzászólásokban érkező kérdéseket a műsorban válaszolják meg október 19-én, 11 és 13 óra között. Az adás a www.poptarisznya.hu oldalon hallható és látható is.