a retro netrádió

Névnapok

Aliz


Fővinfom
Fővinform
Útinform
Útinform
Holgyvalasz Maraton Szabo Helen Csepregi Eva

Hölgyválasz Maraton szeptember 12-én már 18 órától Szabó Helennel és Csepregi Évával

Két sors, két különböző életút, két sikeres nő. Ami közös bennük, hogy mindketten „jó érzést” adnak az embereknek, egyik a tanácsaival és útmutatásaival, másik a dalaival, a lemezeivel, és a koncertjeivel, már több évtizede. Szeptember 12-én hétfőn dupla adással jön a Hölgyválasz, a maratoni műsorfolyamban 18 órától 20-ig Szabó Helen test- és lélek szÉpítő mentor lesz Sándor András vendége, 20 órától 22-ig pedig Csepregi Éva énekesnő tiszteli meg bizalmával a műsor házigazdáját. Tartsatok velünk, ismerjük meg őket egy sokkal személyesebb oldalukról! 

Szabó Helen 18 éves korában vágott neki a nagyvilágnak, majd évekkel később úgy tért vissza Magyarországra, hogy mindazt a tapasztalatot és tudást, amit külföldön megszerzett, itthon hasznosítja, hölgytársai életének jobbá tételében. Mind a testüket, mind a lelküket szebbé varázsolja.

20 órától aztán Csepregi Éva tiszteli meg bizalmával a műsor házigazdáját, aki élete nagy részét a színpadon töltötte, mikrofonnal a kezében. Szinte nincs olyan ember az országban, aki ne ismerné legalább egy dalának a refrénjét, arany, platina és gyémánt lemezek büszke tulajdonosa, az elmúlt évtizedekben pedig valamennyi kontinensen koncertezett. Azt mondja, az álmait éli, hiszen roppant céltudatos munkával, hozzáértő irányítással és nem kis szerencsével sikerült megvalósítania gyermekkori vágyait. 22 óráig a legkedvesebb slágereit is forgatjuk!

A műsor a www.poptarisznya.hu oldalon hallható és „látható” is.