a retro netrádió

Névnapok

Gergő, Hortenzia


Fővinfom
Fővinform
Útinform
Útinform

Poptarisznya Közönségtalálkozó

puskin honlapra kmm

Egy legendás műsor, egy legendás kávéházból!

2013. október 2-án szeretettel várjuk Önöket a Puskin Kávéházban 18 órától, ahol bemutatkozik a poptarisznya.hu internetes rádió. Kapcsolódjon be Ön is egy élő rádióműsor készítésébe, vegyen részt az eseményen.

  Várja Önöket:

B.Tóth László, Komjáthy György, Fodor János, Dombóvári Gábor, Bencze Attila, Kovács József, Orbán Tamás, Popovics László, Hajcser Attila, Papp Györgyi, Weszely Ernő, Kárász Eszter, Forgács Gábor

  A belépés díjtalan, de részvételi szándékát kérjük, regisztrációjával jelezze a fenti Regisztrációs gombra kattintva.

Technikai partnerünk a Partyműsor.com

További információkért kattintson ide:

A helyszín:

Puskin Kávéház (Az Astoriánál)

Budapest V. kerület, Semmelweis utca 2.

Műsorkezdés: 2013. október 2.  18 óra

 

Megközelíthetőség:

Puskin_megkozelites

Autóval:
A Rákóczi úton az Erzsébet híd felé haladva, az Astoriát (Károly körút Rákóczi út kereszteződését) elhagyva a következő kis utca jobbra a Semmelweis utca. Fontos tudni azonban, hogy ebbe az utcába behajtani nem lehetséges, le is van zárva, tehát gépjárművel csakis a környékbeli utcákban nyílik lehetőség a megállásra természetesen fizetés ellenében, ahogy azt Budapest legfrekventáltabb területein megszokhattuk… A parkolódíj óránként 440 Ft, és megfizetése 20 óráig kötelező.

Tömegközlekedéssel:
A 2-es (piros) metróról az Astoriánál kell leszállni, majd utána az aluljáróból feljőve jobbra, a Kossuth Lajos utca felé kell feljönni. Az Erzsébet híd felé gyalogolva az első keresztutcába jobbra kell bemenni, ahol a második üzlet a Puskin kávéház.

Puskin_kep

Minden kedves hallgatónkat szeretettel várjuk!