a retro netrádió

Névnapok

Erzsébet


Fővinfom
Fővinform
Útinform
Útinform
Postas Jozsi

A Mélyinterjúk LIVE! a showbiz sokszínűségét kutatja Fraller Józseffel, azaz Postás Józsival

November 14-én, hétfő este 18 órától olyan műfajból érkezik vendég, amelyik műfaj eddig ebben a rádióban egyáltalán nem képviseltette magát. Nem is az a célunk, hogy rádióállomásunkat ebbe a zenei irányba vigyük, ugyanakkor Mélyinterjúk műsorok küldetése mindig is az volt, hogy megmutassa, milyen színes a szórakoztatóipar világa. A hétfő esti csevegések sokfélék: felkavaróak és zaklatottak, bizalmasak és kínosak, szelídek és gorombák, szókimondóak és szégyenlősek. Vagyis pont olyanok, mint amilyenek mi, emberek is vagyunk. Ezerfélék. A megszólaltatottak is azok. Ezerfélék. A szórakoztatóipar is ilyen, a maga résztvevőivel.  Ezt a sokszínűséget próbáljuk visszaadni a Mélyinterjúk műsorokkal, ahol az emberi lélek rejtelmeit kutatjuk.

November 14-én, 18 órától Fraller József érkezik hozzánk, egyenesen Tapolcáról. A nagyközönség Postás Józsiként ismeri a fiatalembert, aki hosszú éveken át valóban postásként dolgozott, miközben hétvégente többezres közönség előtt lépett fel, és lép is fel a mai napig.

Pályafutása roppant izgalmas és tanulságos. Érdemes lesz velünk tartaniuk azoknak is, akik nem kedvelik a műfajt, hiszen eddigi életútjának elsősorban a lélektanára leszünk kíváncsiak.

A műsor a www.poptarisznya.hu oldalon hallható és „látható” is.