a retro netrádió

Névnapok

Jolán


Fővinfom
Fővinform
Útinform
Útinform
Boldog Karácsony és Boldog Újév

A Poptarisznya ünnepi műsorterve


Az ünnepek alatt is várjuk önöket a poptarisznya.hu-n. December 24-én reggel 10 órától B.Tóth László és Komjáthy György tavaly karácsonyi műsorát hallhatják,  délután 4 órától pedig a legszebb karácsonyi dalokat játsszuk megszakítások nélkül, hogy meghittebb legyen az ünnep.

 

December 25

December 25-én a megszokott műsorainkkal várjuk Önöket, így lesz Poptarisznya B.Tóth Lászlóval 10 órától, valamint Bluesmegálló Kovács Józseffel este 8-tól, ezúttal karácsonyi hangulatban.

 

December 26

December 26-án reggel 9 órától ismét jelentkezik B.Tóth László és a Bétóshow meglepetésekkel, és sok zenével, 19 órától Hajcser Attila és Kiss György jelentkezik, ünnepi műsorral.

 

December 27-28

December 27-én valamint 28-án a megszokott hétvégi műsorainkkal jelentkezünk.

 

December 29

December 29-én este 8 órától a Hölgyválasz című műsorunk elmúlt félévi adásainak válogatását hallhatják, Sándor András szerkesztésében.

 

December 30

December 30-án este 8 órától Fodor Jánost hallhatják, a Fodrokban.

 

December 31

December 31-én, szerdán elmarad a Zeneturmix Kiss Györggyel, valamint a Dalok a Konyhából Boros Csabával című műsorunk, helyette este 22 órától Hajcser Attila és Kiss György szilveszteri műsora lesz hallható, majd a legjobb zenékkel szolgálunk a bulizni vágyóknak hajnalig, a poptarisznya.hu-n.

 

Január 1

2015. Január 1-én a Bétóshow B.Tóth Lászlóval című műsorunk 10 óra helyett, délután 3-kor kezdődik.

 

Január 2

Január 2-án pénteken reggel 9 órától Bétóshow B.Tóth Lászlóval.

 

A további műsorokkal, és esetleges műsorváltozásokkal kapcsoltban folyamatos tájékoztatást adunk weboldalunkon, valamint a Facebook oldalunkon.