a retro netrádió

Névnapok

Zsolt


Fővinfom
Fővinform
Útinform
Útinform
Popovics László

Popovics László

Ügyvezető, Technikai Igazgató, Műsorvezető, A rádió alapító tagja Műsorai: Péntek esti koktél (Pénteken 19h-21h) info@poptarisznya.hu

László vagyok Budapestről… No de félre a tréfát! Valóban Popovics László a becsületes nevem. Sok mindennel foglalkoztam az elmúlt több mint 30 évben… Már gyerekkoromban körvonalazódott az érdeklődési köröm: Diszkó, Rádió, Számítástechnika, Elektronika. Ezek mellől a mai napig sem tágítottam. Hálás vagyok a sorsnak, hogy mindegyik témában megtalálhattam a számításom, valamint hogy azt csinálhatom, amit szeretek.

Munkám során jó pár rádióban megfordultam már. Voltam Műsorvezető, Zenei Igazgató, Zenei szerkesztő, stb. Mindegyiknek megvolt a maga varázsa, és szépsége. Megszámolni sem tudnám, hány csapatban dolgoztam, dolgozhattam lelkesen, és akkor, ott boldogan. Rengeteg élmény, emlék, és mégis… Most először végre úgy érzem, megérkeztem. Jó helyen, rendes, érdekes, és értékes emberek társaságában, egy igazán profi csapatban, végre most először kötöttségektől mentesen teljes értékűen boldog lehetek a szakmában. Csak Mi, és a Hallgatók… Mint egy nagy család. Haza értem, itthon vagyok végre. Ez itt a Poptarisznya.hu..