a retro netrádió

Névnapok

Zsolt


Fővinfom
Fővinform
Útinform
Útinform
Sándor András

Sándor András

Műsorvezető, szerkesztő, újságíró Műsorai: Ideiglenesen nincs adásban info@poptarisznya.hu

Sándor András a legnagyobb példányszámú hetilapok, a Story, a BEST és a Nők Lapja munkatársaként milliókhoz jutott el írásaival az elmúlt esztendőkben. 24 könyvet írt, ezek közül 6 a saját nevén jelent meg, a többit szellemíróként, többnyire közélet emberek helyett követte el. Az utóbbi három esztendőben a Mélyinterjúk című interjúkötet-sorozattal került a köztudatba.

Hangját több kereskedelmi rádióban és reklámokban is hallhattuk. Számos nagy nézettségű televíziós show-t szerkesztett, az egyik csatornán önálló beszélgetős műsora is volt.

Szenvedélye a kérdezés. Amióta az eszét tudja, az interjúk szerelmese. Már gyerekként is különlegesnek számított, hiszen 12 évesen készítette élete első interjúját, rögtön egy országosan ismert művésszel, Sas Józseffel.

Két évtizedes újságírói tapasztalatát átkonvertálva a vállalkozói szférába, manapság az egyik legkeresettebb kommunikációs trénerek egyike. Sikeres kérdezéstechnika tréningjeivel értékesítőknek adja át azt a módszert, amellyel hatékonyabbak lesznek.

András azonban a szórakoztatóipart sem hanyagolja, ugyanazzal a szenvedéllyel, érdeklődéssel, lelkesedéssel faggatja a közélet szereplőit, mint annak idején, amikor elkezdte.

További részletek Andrásról:

www.sandorandras.hu