a retro netrádió

Névnapok

Gergő, Hortenzia


Fővinfom
Fővinform
Útinform
Útinform
Ronai Gabor Poptarisznya

Rónai Gábor a Mélyinterjúk LIVE! -ban

Február 22-én, hétfőn Rónai Gábor tiszteli meg bizalmával Sándor Andrást a Mélyinterjúk LIVE! című műsorban, a Poptarisznya.hu-n.  Gábort sokan ismerik a budapesti élet forgatagából. Igazi társasági showman. Mindenhova meghívják, ahol  fontos dolog történik. Rónai az egyik legkeresettebb tolmácsként dolgozott a kilencvenes években. Fordított a Rolling Stones sztárjainak éppen úgy, mint Michael Jacksonnak, sőt még a Forma-1 pilótáinak is. Fontos diplomáciai tárgyalások résztvevője volt, államfőkkel, miniszterelnökökkel, külügyminiszterekkel találkozott. Megszállott lovaspóló-játékos, aki aztán a drágakő- és ékszerszakmában találta meg a helyét. Imád mesélni. Önéletrajzi könyvét Dési János írta és az Alexandra kiadó adta ki.
“Szeret nevetni. Megölelni másokat. Látványosan. De őszintén. Egy újpesti dandy, egy urbánus dzsentri, egy vágtázó apuka, egy áriázó lobbista. Csak akkor bulizik, ha úgy van és általában úgy van…” – írja róla Geszti Péter, könyve előszavában.
Érdemes lesz velünk tartani február 22-én, hétfőn 20 órától 22-ig, ahol egy másik oldaláról is megismerhetik majd Gábort.