a retro netrádió

Névnapok

Aliz


Fővinfom
Fővinform
Útinform
Útinform
bogre_5eves_latvany_kek

Ünnepeljen velünk május 5-én! 5 éves a Poptarisznya.hu!

Tartsanak velünk május 5-én, 12 órától tartandó születésnapi műsorunkkal, melyet a Poptarisznya munkatársai készítenek. Köszönjük Önöknek az 5 éve tartó bizalmat, és reméljük, még sokáig tudjuk Önöket szórakoztatni, a nap minden pillanatában.

2011 tavaszán a rádiós piac átalakulásakor úgy döntött 4 rádiós, név szerint B.Tóth László, Popovics László, Hargittay Gábor, Rozgonyi Gábor, hogy megpróbálnak létrehozni egy web rádiót, aminek a neve Poptarisznya, akárcsak a hosszú évekig a Petőfi rádióban futó legendás műsornak. Tervük az volt, hogy egy egész nap minőségi slágereket játszó állomás jöjjön létre, ami bár interneten fogható, de mégis rádiónak legyen nevezhető, koncepcióját tekintve a néhai Calypso Rádió hangulatát kívánták visszaidézni.

Zenei világát a 60-as,70-es,80-as, valamint a 90-es évek slágeri jelentették, de a sikerhez olyan műsorvezetőkre is szükség volt, mint B.Tóth László, Fodor János, Dombóvári Gábor, Nádas György, Orbán Dj. Mix Tamás, Popovics László, valamint állandó tiszteletbeli munkatársunk Komjáthy György. Ezzel az alapcsapattal indult 2011. május 5-én útjára a poptarisznya.hu.

Ahogy ez lenni szokott, a rádió folyamatosan formálódott, néhányan az alapítók és a műsorvezetők közül elköszöntek, de jöttek helyette új emberek, 2013-ban csatlakozott a csapathoz Hajcser Attila, akinek eleinte marketing feladatai voltak, de hamar megérezte a „mozdonyfüst” szagát, és műsorvezetővé avanzsálódott. Az évek alatt olyan kiválóságok csatlakoztak a csapathoz, mint Kiss György, Boros Csaba, Rózsa Péter, Szigeti Ferenc, Sándor András, Kovács József, Éles István, Bencze Attila, és 2016. tavaszától Aradi Tibor és Varga Ferenc József humoristák.

Csatornánk “szignálhangjainak” (Név szerint: Papp Györgyi, Erdélyi Mariann, Keresztes Tibor Cintula, és Kautzky Armand) is köszönettel tartozunk éppúgy, mint a technikai lebonyolító stábnak a minél zökkenőmentesebb adáslebonyolításért.

2016. január 1-től elindítottuk oldies csatornánkat is, ahol kizárólag az 50-es, 60-as évek dalai hallhatóak, megszakítás nélkül.

poptarisznya.hu ma már egy sokak által ismert és kedvelt állomás, egy nyugodt békés sziget, az internet tengerében. Köszönjük Önöknek az 5 éve tartó bizalmat, és reméljük, még sokáig tudjuk Önöket szórakoztatni, a nap minden pillanatában.

Tartsanak velünk május 5-én, 12 órától tartandó születésnapi műsorunkkal, melyet a Poptarisznya munkatársai készítenek.