a retro netrádió

Névnapok

Mátyás


Fővinfom
Fővinform
Útinform
Útinform
Premier Exif JPEG

A mai napon született C.C.Catch

Ma ünnepli születésnapját a 80-as évek diszkójának örökifjú, és még napjainkban is gyönyörű “énekes cicája” C.C.Catch.  Mivel hölgyek életkorát nem illik számszerűsíteni, így ezt mi sem tesszük, az alább található életrajzból könnyen kiszámítható, de az biztos, hogy Caro már nem holmi “csitri tinilány”, inkább egy igazi, vonzó Nő!

Rövid életrajza:

C. C. Catch Hollandiában született 1964. július 31.-én. Eredeti neve: Caroline Catharina Müller, beceneve: Caro. Az 1980-as évek második felének egyik legnépszerűbb európai popénekesnője volt olyan slágereknek köszönhetően, mint az I Can Lose My Heart Tonight, a Heartbreak Hotel, a Heaven and Hell, a Soul Survivor vagy az Are You Man Enough. Az 1990-es évek elején eltűnt az élvonalból, ami egyrészt annak köszönhető, hogy megromlott a kapcsolata egykori felfedezőjével, Dieter Bohlennel, másrészt az általa is képviselt diszkóhangzás addigra kiment a divatból. A Modern Talking és a ’80-as évek popzenéje iránt a ’90-es évek végén feltámadt nosztalgiahullám azonban C. C. Catchet is újra divatba hozta.

Caro a mai napig aktív, és hogy az elmúlt évtizedek mennyiben változtatták meg az énekesnőt, azt döntse el mindenki az alábbi képek segítségével.

C-C-Catch now  C-C-Catch now 3  C-C-Catch now 2  C-C-Catch now 4  C-C-Catch now 5