a retro netrádió

Névnapok

[nevnap]


Fővinfom
Fővinform
Útinform
Útinform
Szucs Norbert Poptarisznya Melyinterjuk

Artisjus díjas zeneszerző nyitja Sándor András új műsorát!

2016 januárjától immáron nem csak a hölgyeket, hanem a férfiakat is faggatja Sándor András a Poptarisznya.hu hétfő esti beszélgetős műsorában, melynek címe mostantól: Mélyinterjúk.

A sort Szűcs Norbert Artisjus díjas zeneszerző nyitja, akinek munkásságát a közönség az elmúlt években többszörös arany és platina lemezzel díjazta. A sikereknek köszönhetően Janicsák Veca, Wolf Kati, Oláh Gergő, Keresztes Ildikó, Oláh Ibolya, Varga Miklós, a ByTheWay döntött úgy – többek között – , hogy a dalszerzéssel, hangszereléssel, és zenei rendezéssel a lemezén, őt bízza meg.

Alig akad olyan előadó hazánkban, akivel az elmúlt évtizedekben ne dolgozott volna. Még Zámbó Jimmy is előszeretettel kérte fel közös munkára.

„Fontos számomra, hogy dalaim az általam megálmodott művészi formában lássanak napvilágot, ezért a dalok írása mellett szeretem, ha a hangszerelésnek is aktív részese lehetek. Az Artisjus 2011-es év zeneszerzője díj mellett, számos külföldi szakmai díj is megerősített abban, hogy ne csak Magyarországon próbáljam ki magam. 2012-ben a  SongOfTheYear amerikai dalversenyen több ezer dal közül az egyik szerzeményemmel második helyezést értem el. 2013-ban már az amerikai Viacom, MTV, zenei ügynökségével kötöttem szerződést. 2014-ben Hollywoodban, a Paramount Recording stúdióban rögzítettem 9 saját szerzeményem hangfelvételét, Rudy-val az American Idol finalistájával és Drew-val a hangmérnökkel, aki számos ismert előadó lemezét készítette /Pink, Robbie Williams, Christina Aguilera, Adam Lambert/.”

 

2016. január 11-én közelebbről is megismerhetjük Norbertet a Mélyinterjúk műsorban. 20 órától 22-ig a legnagyobb slágerei is forognak majd. Tartsanak velünk!

FONTOS! A Hölgyválasz műsor sem szűnt meg, terveink szerint heti váltásban lesz a két műsor. Egyik héten Mélyinterjúk, a másikon Hölgyválasz lesz hallható – a sorrend természetesen szabadon változhat.