a retro netrádió

Névnapok

Gyöngyi


Fővinfom
Fővinform
Útinform
Útinform

A Happy Gang énekesével indul új műsor, a Poptarisznya.hu-n

Total 90 Logo01 s2013-11-30-án szombaton este 8 órakor hallható a Total 90 Radio Show első adása a poptarisznya.hu műsorán. A vadonatúj egy órás rádiós show arra vállalkozik, hogy visszahozza számunkra a 90-es éveket. A műsor felidézi a az évtized legnagyobb zenei sikereket és a ritkaságokat, visszarepít a legemlékezetesebb események közé és megszólaltatja  a legismertebb sztárokat. A műsor házigazdája Orbán „Dj. Mix Tamás, a 90-es évek iránt elkötelezett retro dj, akit a Mixtúrából már ismerhetünk és a kor hiteles szemtanúja, aki úgy láthatta ezt az időszakot, ahogy csak kevesen: Cory a Happy Gangből.

 

A bemutatkozó adásban a fiúk mesélnek kedvenc 90-es évekbeli slágereikről és elárulnak néhány érdekességet a kor kedvenc vígjáték sorozatáról, a Jó barátokról. Egy telefoninterjúban kifaggatják Galambos Pétert, David Schwimmer magyar hangját többek között arról, milyen volt szinkronizálni a sorozat egyik legviccesebb karakterét. Ezen felül, ahogy minden további adásban is, bemutatnak egy újdonságot, ami a 90-es években népszerűvé vált együttesekhez köthető.

Ha szereted a 90-es éveket, ne hagyd ki a poptarisznya.hu legújabb műsorát, a Total 90 Radio Showt szombaton este 8 órától.

 

További érdekességek a műsorral kapcsolatban:
https://www.facebook.com/total90.radio.show

Total 90 boom visszavisz copy