a retro netrádió

Névnapok

Mátyás


Fővinfom
Fővinform
Útinform
Útinform

Kerozin a Poptarisznya.hu-n!

Orbán “Dj. Mix” Tamás műsora, a Mixtúra nemcsak a remek egyvelegekről és zenei ritkaságokról szól, hanem azt a célt is kitűzte maga elé, hogy bemutatja, milyen színes volt a 90-es évek hazai poppalettája.

Éppen ezért a műsorvezető minden hónapban vendégül lát egy sztárcsapatot a 90-es évek kedvencei közül. Így a Poptarisznya st

údiójában járt már Náksi Attila, az egykori Soho Party frontembere, Kovács “Nagyember” László, a Juventus Mixek készítője, Száraz Tamás az egykori Picasso Branchból, a Happy Gang és az Animal Cannibals.

Február 16-án tovább folytatódik a sor, ellátogat hozzánk az ezredforduló egyik legőrültebb formációja, a Kerozin! A Kismalaccal berobbant csapat rengeteg slágert hagyott maga után és fergeteges bulikat csapott szerte az országban. 2006-ig 5 albumuk és számos kislemezük jelent meg. Azóta sok változás történt a csapat háza táján: a duóból 4 tagú zenekar lett, a technóból pedig rock! A szombati műsorban Axel és az új csapattagok elmesélik, hogy történt mindez és a régi nagy sikerek mellett megszólalnak a legújabb szerzemények is.

FIGYELEM! Az adás a megszokottól eltérően kivételesen szombat délután 16 órától kezdődik!