a retro netrádió

Névnapok

Rajmund, Zelma


Fővinfom
Fővinform
Útinform
Útinform
Komjáthy György

Komjáthy György vasárnap 11h-tól!

„Kezdődik a Komjáthy” Nincs olyan család, ahol ne hangzott volna el, ez a később már szlogenné vált mondat: „Kezdődik a Komjáthy”! Ilyenkor sokan abbahagyták a hétvégi lakástakarítást, vagy épp csak felhangosították a rádiót, a háziasszonyok vidáman főzték az ebédet, a magnósok startra készen álltak, hogy rögzíthessék a legjobb dalokat. Vasárnap, a 11 órái hírek után évtizedekig köszönt be a legendás rádiós Komjáthy György, az azóta már szintén legendássá vált mondattal: Köszöntöm Önöket.

2011-től majd három éven át járt be Komjáthy György a poptarisznya.hu stúdiójába, hogy B.Tóth László társ műsorvezetőjeként visszaemlékezzenek a múltra. Az évek alatt szó volt a kezdeti rádiózásról, a 60-as évek Bródy Sándor utcai hangulatáról, régi legendás rádiósokról, történetekről, műsorokról, a rendszerváltozás előtti értékektől egészen a napjaink kereskedelmi rádiózásáig, hiszen Gyuri bácsi élete a zene, a rádió. Tiszteli és szereti. Egészségi állapota jelenleg nem teszi lehetővé a rendszeres szereplést, ezért elkészítette a poptarisznya.hu-n rögzített műsorainak szerkesztett, rövidített változatát, melyeket saját előszavával látott el.

Ezzel az összeállítással kedveskedik Önöknek a hallgatóknak minden vasárnap délelőtt 11 órától, a vasárnapi koktél műsoridejében, itt a poptarisznya.hu-n.

Jó szórakozást!