a retro netrádió

Névnapok

Mátyás


Fővinfom
Fővinform
Útinform
Útinform

Poptarisznya.hu Újratöltve!

radioablakKöszöntünk mindenkit a poptarisznya.hu megújult weboldalán! Reméljük, új külsőnk elnyeri tetszésüket és rádiónk hallgatása közben szívesen böngésznek majd a friss információk és érdekességek között.

Néhány szó weboldalunkról: Főoldalunkon aktuális híreinket olvashatják, melyeket rendszeresen frissítünk minden a rádiót, műsorainkat, műsorvezetőinket, programjainkat érintő lényeges információval. A Műsorok menüpontra kattintva megismerhetik programkínálatunkat napokra lebontva illetve műsorainkat is bemutatjuk.

Az Archívumban visszahallgathatók korábbi adásaink. A műsor elhangzása után leghamarabb egy héttel kerülnek fel ide hangfájlok és tartalmuktól függően egy hónapig illetve fél évig érhetők majd el.

A Rólunk menüt böngészve megismerkedhetnek a stábbal, a Poptarisznya illetve a poptarisznya. hu történetével.

Amennyiben kapcsolatba szeretnének lépni velünk, a Kapcsolat menüpontban minden fontos elérhetőségünket megtalálják. Mielőtt írnak nekünk, érdemes elolvasni a Segítség menü tartalmát, melyben összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és a fontos információkat az online rádiózással kapcsolatban.

A Webshopunkat is megéri rendszeresen látogatni, hiszen akik szeretik műsorainkat, illetve műsorvezetőinket, hasznos és érdekes kiadványokra, zenei cd-kre lelhetnek itt.

Ha véleményük, észrevételük, közérdekű kérdésük van vagy egyszerűen csak hozzá szeretnének szólni műsorainkhoz, Üzenőfalunkon bátran megtehetik. Mindössze annyit kérünk, hogy közben tartsák tiszteletben rádiónk fő mottóját: “Egy nyugodt, békés sziget az internet tengerében.”

Kellemes böngészést kíván:

A Poptarisznya.hu stábja